avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua

Vreau sa plec în excursie la soțul meu în germania împreună cu copilul care îl am dintr-o relație anterioara ce documente sunt necesare pentru a părăsi tara și pentru a face pașaport minorului singura? Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:50, 19 Februarie 2020
In functie de notar va puteti trezi ca actele cerute sunt diferite. In opinia mea e necesar sa aratati destinatia, mijlocul de transport, scopyul si perioada calatoriei, dar multi notari nu arata asta. E nevoie de acte de stare civila, inclusiv hotararea de divort daca prin ea ati schimbat numele.
Il puteti ruga pe fostul sot sa va lase un numar de contact al notarului unde merge pentru a lua dvs. legatura cu dumnealui si trimite actele de care are nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot rezerva bilet avion pt minor fara pașaport MYK272est MYK272est Buna seara! Știe cineva daca se pot cumpăra/rezerva bilete avion pt un copil minor care nu are pașaport încă? Vreau sa cumpar biletele pt o vacanta in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Acord parinti divortati ptr. iesire minor din tara iura1729 iura1729 Buna dimineata! In speranta ca am ales bine categoria in care se incadreaza problema mea voi incerca sa o explic cat mai succint : Sunt mama unui baiat de 13 ... (vezi toată discuția)