avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aviz asoc. de locatari pt infiintarea unei firme
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aviz asoc. de locatari pt infiintarea unei firme

e adevarat ca trebuie sa platesc o taxa lunara administratiei blocului unde este declarat sediul firmei? Mentionez ca firma are sediu fara activitate, iar patronul firmei a incheiat un contract de comodat cu proprietarul apartamentului, care ii este ruda.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:17, 10 Decembrie 2009
Ma scuzati,cine v-a spus ca trebuie sa platiti o taxa lunara la administratia blocului?
Administratorul, hotararea comitetului executiv sau din parerile unor persoane?

Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
lukaci1, utilizator
Trebuie sa platiti lunar cotele de intretinere asa cum se calculeaza pentru orice apartament in care nu locueste nimeni.
Trebuie sa participati la reparatii, la constituirea fondurilor asociatiei asa cum contribuie orice apartament.
Concret ce vi s-a solicitat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa plătesc reparații pe care nu le-am cerut ? buna ... fofi_gabi fofi_gabi Trebuie sa plătesc reparații pe care nu le-am cerut ? Buna ziua. Va rog sa ma ajutați sa înțeleg : sunt proprietar dar nu locuiesc la adresa la care ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate shineday shineday buna ziua! o cunostinta de a mea m-a rugat sa-i fac sediu firmei sale un SRL (fara activitate) in garsoniera mea care e locuita de mine. Mentionez ca firma e ... (vezi toată discuția)
Hotaririle luate de fostul comitet de bloc, de anul trecut, mai sunt in vigoare si in prezent ? androidu androidu Buna ziua. Din administratia blocului de anul trecu a mai ramas administratora care este angajata si cenzoul care acum e presedinte. Anul trecut comitetul ... (vezi toată discuția)