avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curatenie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curatenie bloc

Buna ziua,
Am revenit cu domiciliul in blocul unde sunt proprietar. Una dintre problemele cele mai mari este curatenia care lasa de dorit in spatiile comune ale blocului, respectiv gradina din fata blocului. Curatenie se face doar pe partea cu intrarea in bloc , cealata fata a blocului este lasata neintretinuta. Am intrebat pe cineva din comitetul blocului , si mi-a raspuns ca, omul de serviciu intra acolo o singura data pe luna. Nu inteleg de ce , eu platesc intretinere la fel ca restul locatarilor care au geamuri pe parte ingrijita....Care ar fi primul demers si unde pot sa reclam aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
Mozart2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:39, 20 Februarie 2020
Trebuie sa ridicati problema in urmatoarea adunare generala a asociatiei de proprietari. In prealabil, va puteti prezenta la asociatie sa cereti includerea acestui punct pe ordinea de zi a urmatoarei adunari generale.
Problema cu asiguratul curateniei in "gradina " blocului este discutabila
Legal terenul din jurul condominiului poate avea statut privat sau apartine domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public legal ,primara are obligatia sa asigure curatenia
asociatia de proprietari in calitatea de angajator dispune clauze obligatii in raportul juridic de munca si in fisa postului cu anagajatul femeia de serviciu prin care se consemneaza obligatiile si natura prestatiilor de indeplinit
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari=presedintele de asociatie detine autoritatea si competenta sa decida obligatiile de serviciu ale femeii de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare femeie serviciu la bloc DoinaBadoi DoinaBadoi Femeia de serviciu este obligatoriu angajata de asociatia de proprietari printr -o firma de curatenie???? Si daca , da, care este legea care obliga la ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Mizeria din fata blocului, pe spatiul verde Cristilica Cristilica In fata blocului in care locuiesc, pe spatiul verde, este o mizerie de nedescris: hartii, sticle aruncate, kilograme de mucuri de tigari, cutii goale de bere, ... (vezi toată discuția)