avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prima angajare firma nou infiintata constructii 2020 - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prima angajare firma nou infiintata constructii 2020 - Facilitati fiscale?

Buna ziua! Detin o firma nou infiintata pe Cod CAEN 4120 Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale - As vrea sa fac primele angajari deoarece am prins o lucrare insa nu stiu daca angajatii vor beneficia de facilitatile fiscale avand in vedere faptul ca firma nu a inregistrat inca venituri si nu se poate determina daca acel 80% din CA provine din constructii si ar trebui sa se aplice principiul societatilor noi infiintate, despre care nu gasesc mare lucru.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sandel112 , utilizator 16:08, 20 Februarie 2020
Mentionez ca intentionez sa iau un avans consistent de la aceasta lucrare. Avansul face parte din CA? Este un pic ambiguu in legislatie..

Sandel112 a scris:

Buna ziua! Detin o firma nou infiintata pe Cod CAEN 4120 Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale - As vrea sa fac primele angajari deoarece am prins o lucrare insa nu stiu daca angajatii vor beneficia de facilitatile fiscale avand in vedere faptul ca firma nu a inregistrat inca venituri si nu se poate determina daca acel 80% din CA provine din constructii si ar trebui sa se aplice principiul societatilor noi infiintate, despre care nu gasesc mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari danuta34 danuta34 La o firma nou infiintata care are profil de activitate 4120-lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale-si care doreste sa faca o ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen greensea greensea Buna ziua Spunet-mi va rog, carui cod CAEN ii apartin lucrarile de constructii de complexe pentru petrecerea timpului liber. Multumesc (vezi toată discuția)