Buna seara,
Am si eu doua intrebari.
Socrul meu a decedat in data de 08.04.2018. Pana la aceasta data nu am facut succesiunea. Soacra mea locuieste in apartamentul cumparat, in comun, cu multi ani in urma. Este vorba despre un apartament cu doua camere, in zona Dacia, din Timisoara. Am inteles ca, in urma unor modificari legislative, daca faci succesiunea in termen de 2 ani de la decesul coproprietarului, nu mai platesti acel impozit de (fost) 3% din valoare. Cum se poate face, in acest caz, succesiunea? In ipoteza (nefericita) in care soacra mea trece la cele sfinte, cum se imparte bunul, sau cum se face succesiunea?
Buna seara,
Dezbaterea succesiunii o faceti intre dumneavoastra ca sotie supravietuitoare si ceilalti mostenitori 9copiii daca aveti sau socrii si frati defunctului daca nu aveti copii1
Nimeni nu va obliga dupa aceia sa o scoateti pe soacra din casa aceia.
Discutati URGENT cu un avocat din zona!
Va rog!
mihaeladascalu27
buna seara!as avea nevoie de niste lamuriri,,,daca este cineva amabil sa ma ajute.mai concret problema socrului meu este urmatoarea:sunt3fratii in viata si o ... (vezi toată discuția)
Succesiune
camelia73
buna seara,am o nelamurire referitor la deschiderea succesiunii.Soacra mea a cumparat in 1993 un apartament ,in act este trecuta singur proprietar dar era ... (vezi toată discuția)