avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie

Buna ziua,
Cat de legal este sa se finalizeze un contract de telefonie mobila prin discutie telefonica?
Un prieten a fost sunat cu un an in urma de la Vodafone, din pacate a fost de acord cu oferta propusa de Vodafone, i s-a trimis contractul prin posta si este obligat sa se supuna unui contract de 24 de luni. As dori sa va intreb cat de legal este incheierea unui contract de telefonie mobila pri apel telefonic?
Exista vreo cale legala de a renunta la contract inainte de 24 de luni?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 21 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este perfect legal.
Poate sa renunte cand vrea el, are dreptul sa denunte unilateral cand doreste, dar si furnizorul are drept la despagubiri, sa citeasca cu atentie contractul sau sa intrebe la ei ce pretentii au.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
gi-jane2, moderator
Denuntarea unilaterala nu are rost, oricum trebuie sa plateasca pana la expirarea perioadei contractuale, drept despagubire.
exact.. nu mai are mult pana la expirare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone copariu copariu AM UN CONTRACT LA VODAFONE PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA VODAFONE SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O ... (vezi toată discuția)