avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua. Vreau sa fac partaj cu fostul meu sot. Am fost casatoriti 12 ani timp in care am stat la fostii mei socrii care au vandut intre timp apartamentul ridicand o casa pe care ne-a dat-o la rosu sa investim noi . Ce am de facut si ce pot castiga de pe partaj .
pe care ne-a dat-o

Cum, prin ce acte ?
Al cui e terenul ? pe numele cui autorizatiile ?
IMi pare ca aveti un drept de creanta.
Sa nu treaca mai mult de 3 ani de la divort, ca il pierdeti si pe ala.
Mergeti la un avocat, ca nu e un proces usor.. trebuie sa aveti probe sa obtineti ce trebuie.
Mergeti la un avocat, ca nu e ieftin un partaj si e pacat sa plecati la drum doar cu ideea ca puteti scoate ceva. Puteti scoate cat dovediti ca ati investit, in mare. Dar aveti de cheltuit cu taxa de timbru, expertiza etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul ... elena w elena w Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul cu fostul sot. Acum 7 ani au ridicat fostii socrii un duplex iar noua ne-au dat in folosinta ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj 1ecaterina1 1ecaterina1 Buna ziua, Doresc sa stiu ce costuri implica un partaj judiciar. De asemeni daca dupa divort nu se face partajul beneficiezi in continuare de cota parte ce ... (vezi toată discuția)
Partaj Coco_luca Coco_luca Sunt in proces de partaj cu fostul sot. In timpul casatoriei (pe langa alte bunuri) am cumparat un apt pe care l-am vandut in 2006, banii rezultati fiind ... (vezi toată discuția)