avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul ...

Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul cu fostul sot. Acum 7 ani au ridicat fostii socrii un duplex iar noua ne-au dat in folosinta jumate din duplex la rosu. Timp in care noi am facut finisarile necesare imobilului. Casa este pe numele fostilor socrii , dupa divort am parasit casa impreuna cu copilul . Intrebarea este daca eu am chitante partiale din ce am investit in aceea casa plus un martor care a lucrat la finisajele casei si plus acte care dovesc ca am cumparat o masina care a ramas la el ce sanse am sa recuperez macar o parte din ce am investit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:54, 25 Februarie 2021
Aveti sanse în funcție de probe și de tot ce iese la proces.
Partaj doar pe mașină puteți face, că ați cumpărat-o în timpul căsătoriei. Casa fiind bun propriu al soțului, nu intră la partaj. Cel mult puteți obține un drept de creanță.
casa fiind a socrilor, pe acesti trebuie sa ii dati in judecata pt dreptul dvs de creanta.
Luati legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort. elena w elena w Buna ziua. Am divortat recent si acum ma gandesc sa fac si partajul. Daca imobilul unde am stat impreuna cu fostul sot si copilul este trecut pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)
Invocarea simularii danu2566 danu2566 Buna ziua,am fost casatorit din 1993 pana in 2010,an in care ea a divortat,invocand faptul ca nu m-am ocupat de copii...,ca sunt gelos...Am locuit impreuna ... (vezi toată discuția)