avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declarația 230
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declarația 230

Asociația de proprietari poate beneficia de cei 3,5 din impozit conform declarației 230?
Mulțumesc frumos și pentru raspunsurile anterioare.
Cel mai recent răspuns: Petre69 , utilizator 16:55, 21 Februarie 2020
In principiu, da, doar sa ii convingeti pe proprietarii din bloc de treaba asta.
Am întrebat la ANAF si ei zic că nu.

Petre69 a scris:

Asociația de proprietari poate beneficia de cei 3,5 din impozit conform declarației 230?
Mulțumesc frumos și pentru raspunsurile anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi presedintele unei asociatii de locatari in baza unei procuri? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, bunica mea detine un apartament (ea este proprietar in acte). Apartamentul respectiv este inchiriat. Zilele trecute am decis sa schimbam ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari pot beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Mai pot asociatiile de proprietari beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 ? Unde trebuiesc inregistrate aceste ... (vezi toată discuția)
Intre vechiul administrator si noul administrator zetubald zetubald Ma aflu intr-o situatie cel putin ciudata. Cum vechiul administrator nu a mai dorit sa continue activitatea in cadrul asociatiei, am acceptat eu functia si ... (vezi toată discuția)