avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... condiții specifice ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

condiții specifice ???

buna ziua
există un concurs cu urmatoarele :
post economist grad.II și la condiții specifice : specializare contabilitate
; eu am specializarea fin-banci dar am vechime pe un post de economist II -contabilitate
ma încadreze?
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 21 Februarie 2020
La concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile generale şi condiţiile specifice stabilite prin fişa postului pentru ocuparea respectivei funcţii contractuale.

In speta, dosarul dvs poate fi respins la selectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs contabil Camylaz Camylaz Buna ziua. Unde lucrez s-a scos un post de contabil iar conditiile de inscriere la concurs au fost ca toti candidatii sa aiba liceul economic/liceul cu diploma ... (vezi toată discuția)
Important! Crys ciuci Crys ciuci Buna ziua. Anuntul privind organizarea concursului de incadrare a posturilor vacante pentru postul de economist debutant in birou achizitii si monitorizare ... (vezi toată discuția)
Angajare irinel_stan irinel_stan Pentru anagajarea unui paznic in cadrul unei primarii, la concursul de ocupare a postului scos la concurs, este legal sa se ceara o experienta de minim 9 ani ... (vezi toată discuția)