avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat o masina si proprietarul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat o masina si proprietarul

Buna ziua, am o problema ,am cumparat o masina sambata ,am facut actul de vanzare cumparare cu proprietarul ramanand ca luni dansul sa maarga la primarie si sa- mi trimita fiscalul cand l-am sunat sa vedem cand i-mi trimite fiscalul im zice ca o sa dureze vre o doua saptamani ca are niste amenzi platite si cei de la primarie nu le rezulta ca cestea au fost platite.Am sunat la primariea din Tecuci si surpriza are datorii cat china asa s-a exprimat functionarul de la primarie .Intrebarea mea e .Nu exista nici un articol de lege in care cel cre a vandut masina sa fie obligat sa inmaneze fiscalul cumparatorului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti sa il actionati in instanta cu o actiune avand ca obiect obligatia de a face, respectiv de a va preda certificatul fiscal.
Din cate am inteles ,actionarea in instanta pote dura ani de zile nu stiu daca e bine sau nu?



Madalina Pascu a scris:

Buna ziua,
Puteti sa il actionati in instanta cu o actiune avand ca obiect obligatia de a face, respectiv de a va preda certificatul fiscal.

Alta solutie nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cvc auto neonorat - ce fac acum ? sebv sebv Salutare, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: am scos la vanzare un autoturism proprietate personala, am gasit un \"cumparator\"care a venit din ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare fiscal Marius1991c Marius1991c Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat. In urma cu 2 luni am achizitionat o masina de la oradea,eu sunt din bucuresti. Toate bune si frumoase,am ajuns ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca vanzatorul nu radiaza masina de la circa financiara ? lupino lupino Am cumpărat un autoturism am făcut actul de vânzare cumpărare și acum vânzătorul ma amâna pe azi pe mâine ca nu poate sa îmi dea certificatul ... (vezi toată discuția)