avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă

Bună seara! Soțul meu a primit o amendă contravențională de 9000 ron pentru oameni in picioare fiind șofer de.maxi- taxi. Intrebarea mea este cat are de plată? Minimul scris pe pv este de 4500, dar am inteles ca trebuie jumătate din minim , respectiv 2250? Sunt 15 zile lucrătoare sau calendaristice termenul de plată ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
SandraMaria03, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 12:24, 22 Februarie 2020
Jumatate din minim, in 15 zile calendaristice.
Când a primit "premiul cel mare"?

SandraMaria03 a scris:

Bună seara! Soțul meu a primit o amendă contravențională de 9000 ron pentru oameni in picioare fiind șofer de.maxi- taxi. Intrebarea mea este cat are de plată? Minimul scris pe pv este de 4500, dar am inteles ca trebuie jumătate din minim , respectiv 2250? Sunt 15 zile lucrătoare sau calendaristice termenul de plată ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 zile calendaristice s-au 15 zile lucratoare? Pantii Pantii Am primit o amenda de circulatie,iar cele 2 zile lucratoare erau taiate si trecute 15.,Bazanduma pe faptul ca am, timp sa o platesc in cele 15 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Depasirea Nicustef30 Nicustef30 Buna seara. Cum se sanctioneaza depasirea mai multor vehicule pe un pod? Nu am procesul verbal deoarece nu l am semnat. Va multumesc (vezi toată discuția)
Amenda cnadr mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, am achizitionat in 05.2018 un autoturisam (fara rovinieta).Am achizitionat rovinieta pt 7 zile , actele cu Anaf si inmatricularea au durat 14 zile, ... (vezi toată discuția)