avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj bunuri comune

Bună. Am și eu o antrebare, de 5 ori sa amânat...
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 28.02.2020 Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin 2 C.pr.civ
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 21.02.2020
Puteti sa ma lămuriți de ce se amână si ce înseamnă acesta lucruri, (nu ma antrenați că ar trebui să vorbesc cu avocatul meu). Vreau alte lămuriri. Va multumesc. O seară bună vă doresc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:09, 21 Februarie 2020
Explicațiile pot sa fie mai multe,fie s-a amânat pronunțarea datorita grevei magistraților,fie cauza este complexă și necesita un timp de gândire suplimentar pt a pronunța solutia,fie volumul de muncă este mare ,fie judecătorului ii este lene...Mai mult de atat nu avem ce sa va spunem c-am acestea sunt variantele posibile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Explicatie anita68 anita68 ce inseamna - Amânare ulterioară a pronunţării ?! (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)