avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie

Buna seara! Eu și concubinul meu suntem împreuna de 8 ani, avem împreuna in copil in vârsta de 3 ani. Ne am hotărât sa ne luam un apatament, el fiind cel care face creditul. Eu nu lucrez, iar când am întrebat la banca dacă voi putea fi pusă pe contractul casei, răspunsul a fost negativ din cauza ca noi nu suntem căsătoriți, el face creditul, iar dacă vreau și eu sa fiu trecută pe contract trebuie făcută cota parte la casa și eu sa dau 15% din avans. Concubinul lucrează in străinătate. Doamna de la banca m a sfătuit sa mergem sa ne căsătorim pana semnam contractul de vanzare cumpărare, atunci beneficiarul va preda “soților” casa, nu doar concubinului. El vine in țara pt 5 zile, as vrea sa știu dacă ma pot duce eu sa depun cerea de căsătorie fără sa fie el de fata ? Și dacă nu, ce se întâmpla dacă ne căsătorim după ce el a cumpărat casa ? Cum ma va putea pune pe contract ?! Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 22 Februarie 2020
dacă ma pot duce eu sa depun cerea de căsătorie fără sa fie el de fata ?

nu, cererea se face persoanl si se semneaza in fata ofiterului.


Cum ma va putea pune pe contract ?

nu o sa poata cat se plateste creditul si dvs nu aveti venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , as avea nevoie un sfat în legătură cu ce acte ... matei catalina matei catalina Bună ziua , as avea nevoie un sfat în legătură cu ce acte ar trebui sa fac . Se da următoarea situație: concubinul meu are un apartament luat prin ... (vezi toată discuția)
Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul decesului ... Mario's Mario's Trăiesc în concubinaj și avem un copil.in cazul decesului concubinei am drept asupra casei sau neamurile sunt îndreptățite să moștenească?.... ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)