avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen recurs

Buna ziua
Sunt parte intr un proces, reclamant mai precis, iar la judecata in fond am castigat, instanta pronuntandu se asupra unui termen de recurs de 15 zile de la data comunicarii. Astazi am intrat pe site ul portaljust si am vazut ca s a facut recurs. unde as putea sa vad daca cealalta parte s a incadrat in termenul de 15 zile, mai precis daca eu am primit sentinta prin posta pe 3 februarie este posibil ca si cealalta parte sa o fi primit in aceeasi zi? Care ar fi fost ultima zi a termenului daca coincide data la care mi a fost comunicata mie cu cea comunicata celeilalte parti? Vad ca ei au depus pe 20 februarie.... Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:36, 22 Februarie 2020
Nu aveti cum sa verificati decat daca studiati dosarul la arhiva ,vedeti cand s-a comunicat partii adverse si cand a formulat calea de atac.Nu are relevanță cand a fost comunicată către dvs ci către cealalta parte iar diferențele pot sa fie de zile sau saptamani uneori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
15 zile de la comunicare... uditza uditza La solutionarea dosarului meu scrie (pe situl Judecatoriei), \"Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare\". Solutionarea e din data de 10 Decembrie, dar ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)