Buna ziua, am o speță și nu știu procedeul legal de urmat. Va rog să mă ajutați.
Copiii au contractat execuția unei case ,,la cheie "cu un dezvoltator pentru suma de 100000 de euro. In contract,dezvoltatorul asigura pentru acești bani utilitățile,apă din puț propriu,energie electrică cu bransament individual,încălzire cu centrală pe gaze cu radiatoare, branșamentul de gaze. Copiii au optat pentru încălzire în pardoseala care este mai scumpă că și materiale și manoperă. Atunci dezvoltatorul a cerut suplimentar încă 5000 de euro. Am cerut o ofertă estimativ de la o firmă de instalații care a ofertant pe suprafața care o deținem un preț de 5000 de euro în care era inclusă și manoperă. Dezvoltatorul refuză să ne scadă valoarea încălzirii cu radiatoare , bani pe care îi încasează nejustificat pe o lucrare care este trecută în contract,fără a oferi nici o explicație. Desi noi suportăm costurile cu încălzirea în pardoseala ,acesta refuza sa ne scada contravaloarea instalatiei cu radiatoare desi e obligat conf contractului sa o faca. Ce trebuie sa facem , cui ne putem adresa ?
Buna ziua,
Notificati dezvoltatorul in acest sens, printr-o notificare trimisa prin executor judecatoresc sau/si avocat.
Apoi daca refuza in continuare, va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care sa-l obligati.