avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa particulară dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa particulară dezvoltator

Buna ziua, am o speță și nu știu procedeul legal de urmat. Va rog să mă ajutați.
Copiii au contractat execuția unei case ,,la cheie "cu un dezvoltator pentru suma de 100000 de euro. In contract,dezvoltatorul asigura pentru acești bani utilitățile,apă din puț propriu,energie electrică cu bransament individual,încălzire cu centrală pe gaze cu radiatoare, branșamentul de gaze. Copiii au optat pentru încălzire în pardoseala care este mai scumpă că și materiale și manoperă. Atunci dezvoltatorul a cerut suplimentar încă 5000 de euro. Am cerut o ofertă estimativ de la o firmă de instalații care a ofertant pe suprafața care o deținem un preț de 5000 de euro în care era inclusă și manoperă. Dezvoltatorul refuză să ne scadă valoarea încălzirii cu radiatoare , bani pe care îi încasează nejustificat pe o lucrare care este trecută în contract,fără a oferi nici o explicație. Desi noi suportăm costurile cu încălzirea în pardoseala ,acesta refuza sa ne scada contravaloarea instalatiei cu radiatoare desi e obligat conf contractului sa o faca. Ce trebuie sa facem , cui ne putem adresa ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
ciobanuioan72, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Notificati dezvoltatorul in acest sens, printr-o notificare trimisa prin executor judecatoresc sau/si avocat.
Apoi daca refuza in continuare, va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care sa-l obligati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ilegalitati in cazul inexistentei unei asociatii de proprietari istanmoni istanmoni As dori sa va expun mai intai un pic situatia: un imobil cu 12 apartamente; bransamentele la utilitati sunt facute astfel: la gaze pe numele proprietarului ... (vezi toată discuția)
Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz. adriansimo adriansimo Buna ziua, Am cumparat un apartament de la un proprietar de cladire-pensiune care a dezmembrat o parte din cladire. La momentul cumpararii, utilitatile erau ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament intr-un condominiu cu centrala de bloc Shandy Shandy Cum ma poate ajuta legea sa imi pun centrala proprie intr-un bloc cu centrala de bloc care nu face fata la cereinte, jumatate de bloc este in frig si costurile ... (vezi toată discuția)