avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard degradat, curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard degradat, curte comuna

Buna ziua, problema pe scurt este aceasta: terenul unde eu si cu vecinii mei locuim in prezent a fost curte comuna, iar gardul dintre noi era detinut de ambele parti, in 2012 acestia au castigat un proces in care gardul dintre noi este exclusiv proprietatea acestora cu motivul ca noi nu voiam sa refacem gardul, Gardul este unul vechi din lemn, din 1990, cu furtunile recente bucati de lemn intregi din gard s-au strambat si putem vedea unul in curtea celuilalt, iar cainii nostrii latra toata ziua unul la celalalt. Ce se poate face in acest caz ? Cui ma pot adresa sa repare gardul pe care ei au drept de proprietate ? As dori sa refaca gardul cu totul deoarece nu se mai poate locui in acest fel. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)