avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocat pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Blocat pensie

Cum sa obtin 1/ 2pensie de la casa pensii
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:45, 24 Februarie 2020
sunt curioasa, daca dvs ati citi acest mesaj al altcuiva, ati intelege ceva ? si daca da, ce anume ?
Poate vreti sa ne explicati ce vreti sa spuneti exact..
daca va e lene sa scrieti si sa dati detalii, credeti ca isi va bate cineva capul sa va raspunda???
~ Conținut șters la cerere ~
Cum sa reduc din poprirea totala la un sfert dinpensie poprrire

gi-jane2 a scris:

sunt curioasa, daca dvs ati citi acest mesaj al altcuiva, ati intelege ceva ? si daca da, ce anume ?
daca va e lene sa scrieti si sa dati detalii, credeti ca isi va bate cineva capul sa va raspunda???

Un credit executat silit au opoprit toata pensia cum sa mi se retina on sfert din pensie cit e legal

gi-jane2 a scris:

Poprirea este pusă la CASA de pensii, sau pe contul bancar`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii catre firma de recuperare geniul007 geniul007 buna ma numesc muresan mirel sint din deva in anul 2003 am luat pe credit produse electreonice tv si am platit o parte din rate dar pe urma nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Popriri multiple la o pensie de varsta,in valoare de 997lei/luna Tasha18 Tasha18 Buna ziua,la o pensie de varsta,in valoare de 997lei,dupa toate majorarile facute,si dupa 35 de ani de munca,recunoscuti la calcularea pensiei,as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Poprire prin blocarea conturilor bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna ziua. Multumesc tuturor pentru timpul alocat formularii raspunsului. Ma confrunt cu urmatoarea situatie de fapt si de drept si deoarece sunt patit ... (vezi toată discuția)