avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... avocat din oficiu -mama singura cu un copil, chirie, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

avocat din oficiu -mama singura cu un copil, chirie, cheltuieli

Sunt cu un proces pe rol, penal fiind, in care concubinul m-a amenintat cu moartea, inclusiv au fost agresiuni asupra baiatului meu de 10 ani si nu imi permit sa platesc un avocat, pentru ca dintr-un salariu platesc chiria si utilitatiel plus cheltuielile in casa.
Intrebare: pot lua un avocat din oficiu care sa ma reprezinte in procesul penal de amenintare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:59, 23 Februarie 2020
Solicitati la instanta.
Mergeti si la baroul local sa discutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare. in ce conditii obtin asistenta judiciara daca nu am venituri suficiente? sumer2013 sumer2013 Recent am fost fost atacat de doua persoane, unul dintre ei un fost prieten gelos al iubitei mele actuale, care se pare ca nu a trecut peste despartire. Totul ... (vezi toată discuția)
Informații despre plata pensiei de întreținere pentru minor. În ce situații poate obține sistarea ei? precious007 precious007 In ce situatii nu se plateste pensia alimentara? Precizez ca platesc pensie alimentara din 2004 pana in prezent, copilului meu care urmeaza sa implimeasca 14 ... (vezi toată discuția)
Denigrarea la o televiziune poate fi considerată faptă penală? laura38038 laura38038 Buna seara. Un prieten al meu se confrunta cu o problema delicata si va rog daca se poate sa ne ajutati cu luarea celei mai bune decizii: Acesta a fost ... (vezi toată discuția)