Si eu am incredere in echidistanta Dvs, @Adriantot. De asemenea de acord si cu ultima propunere, in masura in care nu se aplica un regulament special pentru sectiunile de socializare.
Depun in probatoriu, in calitate de intervenient, mesajul care mi-a fost sters cum nu mi s-a raspuns la solicitarea respectuoasa de repunere temporara in drepturi.
Gabriela Pintea a scris:
"Subiect: RE: Avertisment user Liviu Tomescu
Utilizatorul Liviu Tomescu primeste avertisment intrucat, desi a fost atentionat, continua sa confunde forumul Avocatnet.ro cu o petrecere, nunta sau botez, ceea ce arata ca nu a citit si, deci, nu respecta cap. I din Regulamentul de postare.
Ii sugerez cu deferenta sa-l citeasca, poate asa va afla si raspunsul la intrebarile pe care si le pune si va gasi o directie.
Liviu Tomescu a scris:
Nu suntem la nunta si nici la botez. Dar unde suntem? Si cine hotaraste unde suntem?
www.avocatnet.ro/con ..."
Godspeed:
Stimata Gabriela Pintea, am citit cu atentie Cap I din regulament si nu vad care din recomandari a fost incalcata punctual. Poate acesta:
“2.7. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri”, dar in acest caz se poate extinde asupra intregului topic, ceea ce ar fi regretabil, cum prin intermediul afinitatilor noastre muzicale putem da o introspectie mai elaborata in luma noastra reala, contracarand oarecum carentele legaturii virtuale.
In speta de fata, ceea ce este poate cel mai regretabil este ca insusi presedintele nostru reales si contestat de jumatate din cetatenii cu drept de vot este un …promotor al stilului contestat atat de mine cat si de Dvs. Conform DEX:
“MANEÁ, manele, s.f. Cântec de dragoste de origine orientală, cu melodie duioasă și tărăgănată. – Din tc. manì.
Sursa: DEX '98 “, deci nu definitia extinsa de Dvs.
Trebuie sa recunosc ca in experienta mea didactica de 12 ani, am incercat ca combat fenomenul “manelist” in colegiul unde am predat, dar niciodata prin forta. Daca observam aceasta tendinta la vreunul din party-urile la care eram invitata, fie ca ma prezentam cu arsenalul de CD-uri care sa acopere orice alte preferinte, fie ma retrageam din grup sugerand ca acest tip de muzica imi provoaca o suferinta apropape organica, prin vulgaritatea sa. Iar muzica era aproape automat schimbata. La orele de dirigentie am abordat deseori si subiectul muzicii si cu rabdare si Vanessa Mae am trezit curiozitatea si pentru muzica clasica si alte genuri muzicale cu care au mai putin contact. Si ironia functioneaza uneori destul de bine…
Tot respectul @Gabriela Pintea pentru faptul ca ati supus dezbaterii decizia Dvs, cum conform aceluiasi regulament, nu sunteti obligata sa dati explicatii pentru deciziile Dvs in calitate de moderator, teza pe care nu o gasesc corecta, avand in vedere implicarea multor colegi pentru sustinerea unui nivel calitativ ridicat ce poate fi atribuit informatiei vehiculate pe acest forum. Cred ca acolo , si nu in sectiunile de socializare (diverse) , este nevoie intr-adevar de interventii in cazul in care se strecoara erori de fond in cuprinsul informatiei ce constituie raspunsul la o problema juridica.
O seara realmente frumoasa si Dvs si colegului Liviu Tomescu, caruia nu pot in veci sa-I impartasesc preferinta fata de “Cântecul de dragoste de origine orientală, cu melodie duioasă si tărăgănată”
Silvia Puskas
P.S. Dedicatie : “Old and Wise”- Alan Parson’s Project
[ link extern ] ...
Raporteaza abuz Raspunde Citeaza Editeaza
@ Cazacioc, permiteti-mi sa adaug ca ironia si umorul sunt apanaje ale inteligentei. Condescendenta, nu. A elimina mesaje pe acest motiv ar egala cu a contesta valoarea lui…Oscar Wilde.
@Stan Petru Radu, v-as ruga sa identificati “obscenitatile si incultura” , precum si Off-topicul mesajului de mai sus, in contextul in care a fost postat in sectiunea diverse , topicul “Acum imi place acest cantec”, ca raspuns la mesajul de avertisment adresat colegului Tomescu. Puteti sa-l analizati si comparativ cu interventia lui Romania inedit de pe acest topic.
Errare humanum est. Cu “perseverare” avem o problema. Sper sa analizati aceasta interventie cu mintea si sufletul deschise. Eforturile pro-bono ale membrilor acestei comunitati trebuie tratate si cu sensibilitate. In spatele fiecarui avatar se afla un suflet.