avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara colectiva
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara colectiva

Daca doi vecini au facut cadastru pe ap dintr-un bloc, eu ca vecina mai trebuie sa -mi fac carte funciara colectiva ptr autentificare ap, boxe, magazii,?
Cel mai recent răspuns: M I C V , utilizator 09:06, 25 Februarie 2020
Daca aveti un apartament in acel imobil , faceti cadastru cu apartamentul dvs si veti trece doar ce aveti in contract. Puteti face cadastru pe intreg imobilul, dar trebuie sa treceti toti vecinii,
Multumesc, cei de la cadastru spun ca nu apare si magazia care este trecuta in acte , in cartea funciara colectiva si ca trebuie facuta de eila un pret de 1500 lei plus 960 cadastru , e posibil asa ceva ? Pot sa cer vecinului care s facut cadastru , daca sunt trecuta si eu cu magazia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari pe scara sebirelli sebirelli Buna ziua . Dorim sa infiintam propria asociatie de proprietari pe scara. In privinta contorizarii pe scara referiror la utilitati sunt contoare separate. ... (vezi toată discuția)
Cadastru imobil cu mai multi proprietari (proprietati cumparate prin legea 112/1995) oana ristea oana ristea Buna ziua, Va supun atentiei o situatie mai deosebita. Bunica mea a locuit intr-o casa nationalizate (cu 6 apartamente), iar in 1997 a cumparat locuita de la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament si boxa chitupetre chitupetre buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat am negociat cumpararea unui apartament ,unde vanzatorul ofera apartamentul si o boxa aflata la subsolul ... (vezi toată discuția)