avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salariu

Bună ziua. În luna ianuarie am avut o zi de concediu de odihnă. Tot pt luna ianuarie mi s a mărit salariul brut de la 6058 la 6984 lei. În luna februarie am luat în loc de 5500 lei net (lucrez în construcții), 5464 lei. Spune că am luat așa pt că am avut o zi de concediu și se calculează media celor 3 luni anterioare. Dar eu știu că dacă media este mai mică decât salariul de încadrare, se va lua salariul de încadrare și pt o zi de concediu, nu are logică să îmi dea mai puțin la salariu. Se poate cu aceste sume, sa îmi calculeze cineva pe foaie concret? Vă rog mult. Ea zice că se ia media pe Oct, noiembrie, dec când am avut 6058 și nu contează dacă e mai mic sau mai mare decât salariul de încadrare. Nu contează la medical, unde se calculează pe ultimile 6 luni, dar la concediu de odihna eu știu că chiar contează. Vreau un calcul concret, vă rog. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna tory_bei tory_bei 1.Cum se calculeaza corect concediul de odihna? Media ultimelor trei luni sau luna cea mai avantajoasa pt salariat din ultimele 3? 2.Daca in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna diacar diacar Buna ziua, in luna februarie am avut 5 zile de concediu de odihna,. Avand in vedere ca in luna decembrie am primit cate o prima, nu trebuia ca salariul din ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)