avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe PFA ITC (cod CAEN 6202) cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe PFA ITC (cod CAEN 6202) cu norma de venit

Buna ziua,

Am un PFA aplicat pe codul 6202, cu norma de venit iar de curand, am suspendat activiatea( 20.02) ceea ce inseamna ca 2 luni ( ianurarie, februarie) a fost activ, insa nu a avut niciun fel de incasare pe anul curent. Intrebarea mea este daca tb platite taxe pe cele doua luni( adica 10% din norma de venit)? Sau tb platita o suma mai mica care corespunde doar celor doua luni de activitate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:01, 25 Februarie 2020
Da, se va recalcula norma de venit doar pentru cele doua luni de activitate din 2020 si veti plati impozitul pe venit de 10% chiar daca nu ati incasat nimic in aceasta perioada. Depuneti declaratia unica in maxim 30 de zile de la data din decizia de la registrul comertului de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)
Am infiintat un pfa cod caen 6202 norma de venit george678 george678 Buna ziua! De curand mi-am infiintat un PFA cod CAEN 6202 norma de venit. Ce declaratii trebuie sa completez pana in 30 de zile de la infiintare? Declaratia ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)