avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am infiintat un PFA cod CAEN 6202 norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am infiintat un PFA cod CAEN 6202 norma de venit

Buna ziua! De curand mi-am infiintat un PFA cod CAEN 6202 norma de venit. Ce declaratii trebuie sa completez pana in 30 de zile de la infiintare? Declaratia 220? Daca da, veniturile trebuie estimate pe anul curent (2020)?
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:01, 5 Noiembrie 2020
Declaratia 220 nu mai este, ea fiind inglobata in declaratia unica pe care trebuie s-o depuneti. La impozitarea pe norma de venit nu se discuta de un venit estimat la venit ci se va recalcula valoarea normei de venit doar pentru lunile din 2020 de la infiintare.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri. declaratii fiscale detinator c.i.f. Mihaela PP. Mihaela PP. Buna ziua, Detin autorizatie de traducator/interpret eliberata de Min Justitiei. In luna februarie 2019 am depus declaratia de inregistrare fiscala si am ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa itc (cod caen 6202) cu norma de venit ionelpfa ionelpfa Buna ziua, Am un PFA aplicat pe codul 6202, cu norma de venit iar de curand, am suspendat activiatea( 20.02) ceea ce inseamna ca 2 luni ( ianurarie, ... (vezi toată discuția)
Pfa: calcul norma de venit si plafon pentru firma infiintata in cursul anului Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, va rog frumos cateva clarificari daca puteti sa ma ajutati. Am un PFA caen 6202 norma de venit care a fost infiintat la 29.09.2021 si doresc sa ... (vezi toată discuția)