avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se reface cartea de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se reface cartea de munca?

Am pierdut cartea de munca( am copii). A fost declarata in MO, am obținut adeverințe de la locurile de munca. Pt depunere dosar pensionare sunt suficiente adeverințe doveditoare venituri sau trebuie refăcută cartea de munca. Ma refer la o pensionare în iulie 2020 sau ianuarie 2022. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 25 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru depunerea dosarului de pensionare sunt suficiente adeverințe doveditoare venituri , la care atasati si copia M.Of.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime la firma de negasit dioelimar dioelimar Am pierdut cartea de munca. Am reusit sa obtin pentru refacerea ei adeverinte de la toate locurile de munca mai putin una. Este vorba de un SRL pe care nu stiu ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dar am o copie a ei tydor tydor Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dulf dulf Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul ... (vezi toată discuția)