avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovineta

Buna ziua, am de platit doua amenzi pt. lipsa rovineta de pe Ungaria. Eu nu le am platit pana acum deoarece am chitanță care dovedește ca am platit si era valabila. Cert este ca acum am aflat pt ce si trebuie sa le platesc. Locuiesc in Geneva, iar cand mergeam in Ro in concediu faceam rovineta in Mol, doar care sunt facute in MM am amenda, deoarece s-a introdus categoria auto gresita si tara. Eu tot timpul am verificat nr auto ca este ok, nu mi sa spus si altceva. Va multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
Mariana Grigore, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana Grigore , utilizator 19:38, 25 Februarie 2020
Anularea procesului verbal de contraventie se poate realiza numai in instanta unde aveti dreptul sa va sustineti punctul de vedere
Multumesc mult pt raspuns!

ynocentta a scris:

Anularea procesului verbal de contraventie se poate realiza numai in instanta unde aveti dreptul sa va sustineti punctul de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta oitaus78 oitaus78 Am primit procesul verbal sa platesc amenda 125RON pentru ca am circulat fara vignieta. Problema este ca a ajuns la mine in 4 luni si 2 zile (data postei) / 4 ... (vezi toată discuția)
Despagubire rovinieta fanut25ady fanut25ady Am o pb putin mai complicata,mi-au venit doua amenzi pt lipsa rovinetei,fiind inregistrat cu o camera a CNADNR,fapta care nu o pot contesta.pana aici,totul ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala cristianmcd cristianmcd cum pot contesta o amenda venita de la rovinieta pe raza judetului buzau.eu am platit rovinieta dar cei de la mol au gresit numarul de masina si au mai tastat ... (vezi toată discuția)