avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot sa dau la stiri poze cu infractori
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot sa dau la stiri poze cu infractori

Suntem victimele unui infractori care timp de 2 ani n-am văzut bani in mana am muncit numai pentru ei , în spania iau dat la stiri da nu iau aratat la fata as vrea sa stiu daca in romania se ia poze după facebook si se da La stiri are ceva. Aici e stirile din spania [ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:37, 28 Februarie 2020
Fie va adresati unui av spaniol fie va adresați autorităților spaniole cu o plângere penală împotriva persoanelor respective.Pe cine credeti ca intereseaza cum arată infractorii sau ce credeti ca rezolvați postandu-le pozele.Nu inteleg ce vreti ,sa difuzeze televiziunile din România pozele sau sa le difuzat dvs .După ce sunteti neplătiti poate va mai dau în judecată pt daune morale ,Nu acționati de capul dvs ca va treziți și buni de plata.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Jurnalistii sunt majori si vaccinati, decid singuri si pe proprie raspundere ce poze dau la TV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un post national de televiziune difuzeaza un reportaj trunchiat Lulica Lulica Buna seara Am foarte mare nevoie de indrumarile si de sfaturile dvs. Pe scurt: un post national de televiziune da la stirile de seara un reportaj in care o ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)
Denigrarea la o televiziune poate fi considerată faptă penală? laura38038 laura38038 Buna seara. Un prieten al meu se confrunta cu o problema delicata si va rog daca se poate sa ne ajutati cu luarea celei mai bune decizii: Acesta a fost ... (vezi toată discuția)