avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mutare bloc de garsoniere la alta asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mutare bloc de garsoniere la alta asociatie

Buna ziua,
Suntem un bloc u 60 de locatari (garsoniere) nu vrem sa ne inffiintam asociatie si cum am putea noi locatarii peste 70% sa ne mutam la alta asociatie.
Ce pasi trebuie urmati?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 27 Februarie 2020
Precizarile dv sunt contradictorii
Or intentionati infiintare asociatie de proprietari noua ,or afilierea la asociatie de proprietari deja existenta
Nu este de preferat afilierea la asociatie de proprietari existenta datorita neajunsurilor,respectiv costuri suplimentare apreciabile
Procedura de infiintare asociatie de proprietari este concret prevazuta de disp L nr 196/2018
Platiti un avocat sa se ocupe de actele infiintarii asociatiei.
Nu este bine deloc sa va afiliati unei alte asociatii.
Nu este obligatoriu implicarea unui avocat
Procedura de infiintare,asociatie de proprietari este simpla si concret prevazuta de disp L nr 196/2018
Birocratia parcurgerea etapelor de realizare documente necesare intocmirii dosarului de infiintare asociatie de proprietari este la indemana proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociatie cataleata cataleata Buna ziua, Suntem locatari ai unui bloc de 60 de garsoniere si dorim sa ne mutam la o alta asociatie de proprietari.Va rog sa imi spuneti cum putem face acest ... (vezi toată discuția)
Am cumparat apartament nou in bloc nou.se dorește înființarea ... JusticeMan JusticeMan Am cumparat apartament nou in bloc nou.Se dorește înființarea unei asociații private , care lucrează cu o firmă de a casei de prestări servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc ... lisa123 lisa123 Buna ziua Sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc care imi tot creeaza probleme. Nu vor sa faca asociatie separata. Cum pot sa scap de ei legal? (vezi toată discuția)