avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumparat apartament nou in bloc nou.Se dorește ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumparat apartament nou in bloc nou.Se dorește înființarea ...

Am cumparat apartament nou in bloc nou.Se dorește înființarea unei asociații private , care lucrează cu o firmă de a casei de prestări servicii curățenie plus tuns gazon.Costurile sunt maricele.Intrebare: se poate face un contract cu o persoană fizică pentru a face curățenie respectiv tunde gazonul ? Sau alta modalitate legală? Bineinteles costurile ar fi mai mici ...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:06, 5 Octombrie 2020
Daca se constituie asociatia de proprietari nu se va putea face decat prin asociatie cu costuri măricele.
Probabil iau niște comisioane cei din conducere...

Puteti sa va angajati si personal oameni dar veti plati si costurile.de.la as9ciatie.
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Legal am putea solicita ca blocul sa fie luat în evidență altei asociații ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca se constituie asociatia de proprietari nu se va putea face decat prin asociatie cu costuri măricele.
Probabil iau niște comisioane cei din conducere...

Puteti sa va angajati si personal oameni dar veti plati si costurile.de.la as9ciatie.

Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2020
JusticeMan, utilizator
Aveti dreptul legal sa va afiliati unei asociatii existente
Procedura o gasiti in disp L nr 196/2018
Atentie insa ,deoarece,afilierea la o asociatie "mama"-implica costuri sporite,
Analizati responsabil atat avantajele dar si dezavantaje
Presedintele de asociatie este din asociatia "mama" deci este mai greu sa solutioneze sa intervina la problemele din imobilul dv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociatie cataleata cataleata Buna ziua, Suntem locatari ai unui bloc de 60 de garsoniere si dorim sa ne mutam la o alta asociatie de proprietari.Va rog sa imi spuneti cum putem face acest ... (vezi toată discuția)
Mutare bloc de garsoniere la alta asociatie cataleata cataleata Buna ziua, Suntem un bloc u 60 de locatari (garsoniere) nu vrem sa ne inffiintam asociatie si cum am putea noi locatarii peste 70% sa ne mutam la alta ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea acoperisului NewUser12365 NewUser12365 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de reparatia acoperisului. Nu stim exact ce mai putem face de aici inainte. Situatia curenta: am cumparat un ... (vezi toată discuția)