avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Sunt administrator la o asociatie mare si am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc ...

Buna ziua Sunt administrator la o asociatie mare si am un bloc care imi tot creeaza probleme. Nu vor sa faca asociatie separata. Cum pot sa scap de ei legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:58, 20 Iulie 2022
Nu este treaba Dvs., ci a conducerii as. proprietari.
Problemele vor fi si cu ei si fara ei. Luati pe rand toate "problemele", le rezolvati si atunci lucrurile se vor aranja. Bine ar fi, daca blocul cu pricina, ar avea un "grup de initiativa" cu care conducerea asociatiei poate discuta concret.
Succes!
Dv ca administrator de imobile aveti obligatii concret prevazute in disp L nr 196/2018,sunteti angajat cu competenta executionala
Demersurile pentru infiintarea asociatie de proprietari intra in responsabilitatea membrilor proprietari care doresc acest lucru si care au dreptul conform disp L nr 196/2018 sa parcurga procedura legal prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
In lipsa unui presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe ... rain4est rain4est In lipsa unui Presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe imobile , comitetul executiv poate imputernici administratorul sa preia atributiile ... (vezi toată discuția)
Sunt membru al unei asociatii de proprietari. din 2011 presedintele ... MihaiPaul56 MihaiPaul56 Sunt membru al unei asociatii de proprietari. Din 2011 presedintele asociatiei(in 2011 a fost reales) pana in prezent nu a organizat sedinte ale adunarii ... (vezi toată discuția)