avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Civil partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Civil partaj

Buna ziua as dori sa stiu daca o instanta procedeaza corect cind face adresa in accelasi loc cu acelasi motiv si fara sa primeasca raspuns de 2 s au mai bine pe acelasi motiv vreau sa stiu daca procedeaza corect multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:55, 26 Februarie 2020
Da, instanta procedează corect în cazul în care consideră că raspunsul este util pt a soluționa cauza.Dvs sau partea interesată poate sa ceara judecătorului sa amendeze conducatorul instituției în cazul în care nu se răspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare as dori sa stiu de cite ori are ... Pandora12 Pandora12 Buna ziua am si eu o Intrebare as dori sa stiu de cite ori are voie instanta sa faca adresa catre o institutie din afara pt a primi raspuns reamintesc ca a ... (vezi toată discuția)
Colegialitate CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca un avocat se supara si zice ca avocatul care raspunde la telefon in sala de sedinta (fara sa vorbeasca la telefon) dupa ce se fixeaza un nou termen de ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie de intretinere Teo-Tea Teo-Tea Daca taticul copilului lucreaza intr-o tara din UE. legal,iar patronul firmei refuza sa ofere instantei de judecata din Romania ,adeverita dupa venitul din ... (vezi toată discuția)