avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contestatie tabel definitiv creditori art. 75 legea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contestatie tabel definitiv creditori art. 75 legea 85/2006

Buna seara ,
1. Care sunt limitele verificarii unei creante avand la baza un titlu fals, de catre judecatorul sindic ? In sensul ca judecatorul-sindic poate admite o expertiza grafologica ?
2. Cum se poate bloca sau suspenda o eventuala inchidere a procedurii pe care lichidatorul ar putea-o invoca ?
3. Atat timp cat sunt contestatii la tabelul definitiv in baza art 75 legea 85/2006 se poate inchide procedura ?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
maxxlro, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Nu am fost inscris in tabelul de creante chrissrea chrissrea Zilele trecute am aflat ca nu sunt inscris in tabelul definitiv consolidat al creantelor unei societati debitoare. In Lista cu creditorii trimisa de ... (vezi toată discuția)