avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Evaluator - posibilitate respingere creditare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Evaluator - posibilitate respingere creditare

Buna ziua , am facut o modificare in apartament ( am inchis balconul si am scos aragazul si ghiuveta pe balcon) iar acum ca vreau sa l vand v a veni evaluatorul bancii , este posibil sa i respinga dosarul de creditare viitorului propietar din acest motiv ?
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Maria Adi, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:53, 27 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca evaluarea nu are la baza un document care atesta starea reala/ in teren este posibil ca evaluarea sa trebuiasca refacuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament diferit fata de releveu andreimaz andreimaz Buna ziua, In cautarea unui apartament, am gasit unul care se potriveste nevoilor mele. Apartamentul are in releveu un balcon cu acces pe o usa din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de desfiintare /evaluare apartament kartago kartago Buna ziua, Suntem in urmatoarea situatie: - dorim sa vindem un ap 2 camere catre un cumparator care primeste credit Prima casa. - in apartament s-au ... (vezi toată discuția)
Modificari aprtament CristiDragomir1010 CristiDragomir1010 In anul 2015 am achizitionat un apartament prin programul \"Prima Casa\" care prezenta modificari fata de \"Documentatia Topografica\" (2 pereti interiori ... (vezi toată discuția)