avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Am primit o cerere de chemare in judecata pentru recuperarea cheltuielilor de spitalizare efectuate cu victima unui accident rutier. am discutata cu cei de la spital și m am hotărât sa achit acele cheltuieli și penalitățile aferente conform decontului de la spital. Ce ar trebui sa scriu în întâmpinare pentru a nu se ajunge la proces?
Cel mai recent răspuns: mihaelanadia89 , utilizator 20:07, 28 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti deja in fata instantei.
In situatia in care ati achitat, faceti dovada platii si solicitati respingerea actiunii.

mihaelanadia89 a scris:

Am primit o cerere de chemare in judecata pentru recuperarea cheltuielilor de spitalizare efectuate cu victima unui accident rutier. am discutata cu cei de la spital și m am hotărât sa achit acele cheltuieli și penalitățile aferente conform decontului de la spital. Ce ar trebui sa scriu în întâmpinare pentru a nu se ajunge la proces?

Formulati intampinare in temeiul art. 205 -208 din Codul de procedura civila.
Mentionati in cuprinsul acesteia faptul ca recunoasteti pretentiile reclamantului si sunteti de acord sa platiti cheltuielile de spitalizare.
Pana la primul termen de judecata puteti achita aceasta datorie si depune la dosar dovada platii.
Avand in vedere faptul ca pana la primul termen de judecata ati recunoscut pretentiile reclamnatului, sunteti scutita de plata cheltiuielilor de judecata.

Avand in vedere faptul ca deja s-a formulat cerere de chemare in judecata, se va fixa totusi termen de judecata.

Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2020
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere 3 ani cheltuieli de spitalizare cyan cyan una din victimele din masina condusa de fratele meu a fost data in judecata de catre spital ptr recuperarea cheltuielilor de spitalizare in termen de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Pretentii cheltuieli spitalizare dupa 3 ani si "intampinare"! cyan cyan spitalul in care a fost internat fratele meu in urma unui accident produs acum 3 ani a introdus plangere in instanta pentru recuperarea cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)