avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua,

Pentru un bloc nou cu 3 nivele, cativa proprietari, care nu se inteleg cu privire la spatiile comune din curtea blocului...se pare ca singura opțiune ar fi deschiderea unui proces pentru iesirea din indiviziune. Cat dureaza in medie un asemenea proces? Care ar fi costurile si cine le plăteste (la final platesc toti sau doar inițiatorul)? Alte soluții ar fi? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mansarda si gradina DoamnaIlenus DoamnaIlenus Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente (2 la parte si 2 la etaj) si o mansarda. Acest imobil are in jurul lui un teren impartit in 4 suprafete cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Indiviziune lazzaretto lazzaretto Eu si fratele meu suntem copropietari pe o mostenire avand act de succesiune cu cota de 1/2. El a mai ridicat o constructie in 1998 formata din o camera, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vinde UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua, Este vorba despre un apartament pe care parintii mei il detin in proprietate cu alte persoane. Per total exista 3 contracte diferite de ... (vezi toată discuția)