avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii surpriza la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii surpriza la ANAF

Acum 3 zile cand am platit impozitul pe masina si pe casa la primarie prin intermediul platformei online Ghiseul.ro, am constatat ca exista si alte optiuni - verificare amenzi , si alte creante precum si sectiunea ANAF. Am deschis acesta sectiune si constat ca am o datorie uriasa acolo pe care nu inteleg de unde provine! Imediat am facut o cerere la ANAF sa mi se explice de unde este aceasta datorie! Totodata este mentionat ca daca nu platesc pana la 6 martie 2020 vor incepe penalitati. Este posibil asa ceva? Nu am fst instiintat in prealabil in nici un fel, doar coincidenta a facut ca am deschis aceasta sectiune din curiozitate. Cum pot solutiona aceasta problema?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:04, 17 Aprilie 2020
Ce anume va scrie in dreptul obligatiei de plata cand dati pe Detalii?
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Calcul termen plata 15 zile Margareta Miron Margareta Miron Proces verbal amendă coronavirus din 31 martie 2020, care este ultima zi de plată? (vezi toată discuția)
Plata amenda circulatie online!!! mihai15mai mihai15mai Buna seara, Scuze daca nu am postat unde trebuie in forum sunt destul de nestiutor in domeniul asta. In week-end am luat un radar undeva la iesirea dintr-o ... (vezi toată discuția)