Buna ziua, acum 2 săptămâni am avut și eu un accident rutier, conducând o autoutilitara am vrut sa intru in sensul giratoriu când am pus frâna sa intru in sens am observat ca autoutilitara nu se mai oprește, încercând stânga dreapta de volan, degeaba .. (30-35km/h) Autoutilitara fiind goală, urmând un accident cu un autovehicul mic urmat de 2 victime (2 fete), precizez ca victimile nu au avut nimic și insistând sa vina ambulantă, a sosit la locul accidentului un echipaj de poliție , la scurt timp venind și 2 ambulante, au luat persoanele și le-au transportat la spital la care rezultatul a fost 0 zile spitalizare, le au controlat, verificat, nu au avut nimic precizez ca mai mult s au speriat, întrebarea mea este ce pățesc eu, cât voi sta fără permis și la ce sa ma aștept, va mulțumesc o zi buna !
Buna ziua ! Va fi intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala de culpa si pana la solutionarea acestuia puteti formula cerere la Parchetul de pe langa Judecatoria unde a avut loc accidentul de prelungire a dreptului de a conduce in baza disp art 111 din OUG 195/2002
Accident fără victime
Fmcc
Bună ziua!
Am lovit ușor cu masina in sensul giratoriu o doamnă pe bicicleta... Nu a avut niciun fel de leziune, a mers la spital cu ambulanța, i s-a ... (vezi toată discuția)