avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am primit confirmarea de primire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am primit confirmarea de primire

Buna ziua!Va rog respectuos să mă sfătuiți in următoarea situație de fapt
Pe data de 14 februarie 2020 ,am depus întâmpinare prin poștă recomandată și cu confirmare de primire.
Nu am primit confirmarea și nici pe site-ul instanței de judecată nu apare nici o modificare (ultima modificare fiind din data de 15 ianuarie).
Am avut termen pe data de 25 februarie (termen pentru care nu am fost citat),dar nici până astăzi nu a fost postată soluția și nici următorul termen (deși pentru toate celelalte dosare ale completului respectiv ș-au postat și soluții și termene).
Ce pot face? Oare nu a ajuns întâmpinarea?Sa merg la posta?
Mai pot depune din nou întâmpinare?
Va mulțumesc tuturor celor care veți citi și-mi veți da un sfat!
Buna ziua ! Pentru a va edifica formulati o cerere de studiu dosar si vedeti exact daca a ajuns sau nu intampinarea formulata de catre dumneavoastra . Depinde de instanta unde aveti cauza inregistrata, majoritatea instantelor ofera partilor dosarul electronic .
La Judecătoria Sectorului 3.Va mulțumesc, d-na avocat!
Pastrati chitanța emisa de posta unde ati efectuat trimiterea recomandata confirmare de primire.
Daca din intamplare posta a pierdut recomandata (plicul), sunteti indreptatita sa rezolvati ceea ce aveti de rezolvat.
Si eu am patit la fel institutile statului isi bat joc de noi cei care le solicitam raspunsuri oficiale.
Eu am trimis de 2 ori o CERERE la Ministerul Muncii pt. recalculare pensie,Am trimiso prin emeil si nu am primit nici nr. de inregistrare dar
raspuns .
In final am trimis cererea prin posta recomandata cu confirmare de primire si la fe4l nu am primit nici un raspuns.
Cum rezolvam aceste probleme pe care le avem cu institutile statului
Are cineva un raspuns .

Faceți o sesizare la Avocatul Poporului în care precizați situația și solicitați luarea unor masuri.Av Poporului trimite o corespondenta,se fac verificări iar în general bugetarii reacționează rapid .Exista bineînțeles și posibilitatea formulării unei acțiuni în contencios administrativ dar câți oameni își permit sa dea în judecata instituțiile pt fiecare răspuns neprimit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare catalindiakonus catalindiakonus Salutare, In vara trecuta am primit o amenda rutiera in Constanta. In calitate de petent am contestat acea amenda la judecatoria din Constanta. Dabia ... (vezi toată discuția)
Scrisiare recomandata fara confirmare de primire livs livs Am trimis o factura in val. de 150 mil.lei prin scrisoare recomandata simpla, fara sa cer dovada de primire. Debitorul sustine ca nu a primit factura si refuza ... (vezi toată discuția)
Proces recalculare pensie: raspunsul la intampinare, comunicarea citatiei pentru primul termen im82 im82 Este vorba de o persoana foarte în vârstă ce a depus la Tribunal Cerere de Chemare in Judecata pentru recalcularea pensiei (adeverinta acord global), cu ... (vezi toată discuția)