avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indemnizatie cenzor pensionar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indemnizatie cenzor pensionar

Buna ziua, o asociatie de proprietari cu 37 de apartamente a ales, prin hotararea adunarii generale un cenzor, pensionar, proprietarul unui apartament din bloc si tot prin hatarare in A.G. i-a fixat o indemnizatie de 50 lei,net( brut ar fi 87 lei). Incontractul de mandat va fi trecut ca timp partial de lucru 1 ora/zi. Este in regula in ceea ce priveste obligativitatea acordarii de catre angajatori a cel putin salariul minim pe economie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionelpascaru , utilizator 16:13, 22 Martie 2020
in opinia mea sunt cam multe aberatii in aceasta lege, asta de la art. 46 nu e dintre cele mai mari! :)

Bloc Expert a scris:

Articolul 46 este o aberatie. Cenzorul nu poate avea contract de munca, doar de mandat daca este persoana fizica. Sau prestari servicii daca este firma / PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca presedinte asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna. Este considerata vechime in munca perioada in care un presedinte de asociatie de proprietari isi exercita functia? Presedintele de asociatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Plata cas/cass la contract de mandat pensionari cozmaliviu cozmaliviu Am un pensionar cu contract de mandat de presedinta la o asociatie de proprietari, angajat cu 1h/zi... Se plateste cas/cass si impozit pe salariu? sau doar ... (vezi toată discuția)
Cenzorul a plecat din bloc. sanda65 sanda65 Cenzorul a plecat din bloc. Cenzorul ales la ad. gen din martie 2024 , contract de mandat si-a vandut apart si s-a mutat din bloc. Isi pierde mandatul, ... (vezi toată discuția)