avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestarea pensiei

pe data de 27 noiembrie sotul meu a primit decizia de pensionare anticipta conform legii 164.Nu a fost de acord cu pensia calculata si in urmatoarele zile a trimis o scrisoare cu confirmare de primire in care a depus o contestatie scrisa de el cu ceea ce il nemultumea.As vrea sa stiu daca e bine cum a procedat sau daca trebuie facut in alt fel!Daca mai trebuia anexat ceva sau daca trebuia sa mearga personal sa depuna contestatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 10 Decembrie 2009
Decizia emisa poate fi contestata la instanta judecatoreasca competenta in a carei raza teritoriala se afla domiciliul asiguratului, in termen de 45 de zile de la comunicare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei de pensie andon oana-elena andon oana-elena cum pot depune o contestatie pentru recalcularea pensiei? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata restefanescu restefanescu buna ziua, am depus documentele pentru pensionarea anticipata si azi mi-a venot decizia cu o pensie foarte mica. pot sa renunt la decizie si sa-mi continui ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare winter_wind winter_wind buna ziua! care este termenul maxim de solutionare a unui dosar de pensionare, stabilit de legiuitor? va multumesc! (vezi toată discuția)