avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tarife diferentiate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tarife diferentiate

Buna ziua.
Detin o unitate care presteaza servicii de reparatii auto si magazin de piese. Ma gandeam sa stabilesc un anumit pret pentru reparatiile cu piesele cumparate de la mine din magazin si un alt
pret ( mai mare) pentru reparatiile cu piese cumparate de la alti comerciati( avand in vederea ca nu cunosc calitatea produselor respective si trebuuie sa acord eu garantie ) . Intrebarea mea este: oare incalc cumva legea concurentei? Pot avea 2 tarife? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:33, 28 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
este o practica destul de intalnita, insa se prezinta usor diferit: tariful de baza este cel mai mare, iar celalalt este cu discount.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Problema cu un service auto lauricafl lauricafl Buna ziua! Am dus masina la reparat la o persoana (nu e neaparat service - ci repara el acasa). A zis ca poate sa imi faca el rost de piese mai ieftinc a le ... (vezi toată discuția)
Legea negocierii pretului unui produs, in magazin sahara sahara Buna ziua , va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce numar are Legea negocierii pretului unui produs in magazin , Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)