avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de calamitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de calamitate

Buna.
Tocmai am primit la firma srl ca am restant de achitat pe langa taxa de sediu o taxa de calamitate catre primaria din Orasul meu.
Ce reprezinta aceasta taxa de calamitate intrucat eu nu gasesc nici o explicatie pe internet despre ea.
Este ea legala?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:36, 28 Februarie 2020
Nu cred ca v-ar fi pus sa platiti o taxă care nu exista,probabil a fost adoptată printr-o hotărâte de consiliu local.Aveti posibilitatea sa cereți informatii de la instituția respectiva ,nu avem cum să cunoaștem noi ce hotărâri de consiliu local sunt adoptate într-o comună/sat oarecare.Modificarile legislative sunt atat de dese încât este greu pt specialiști sa urmărească legi organice sau hg-uri...
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina platit de doua ori!!!! vioichim vioichim buna ziua .in anul 2010 mi-am schimbat buletinul de la oras la sat dar masina a ramas pe oras , am platit impozit pe ea ,sant la zi cu impozitul iar acum cand ... (vezi toată discuția)
Hotarare ag, fara data intrarii in vigoare, la asociatii proprietari Focus_mf Focus_mf Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti lamuri cu urmatoarea problema, specificand daca puteti, cadrul legal: am o hotarare a adunarii ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare nicoleta8512 nicoleta8512 Buna ziua Primaria comunei mele a angajat o firma care sa ia gunoiul localnicilor. Mentionez ca noi nu am incheiat niciun contract cu aceea firma sau cu ... (vezi toată discuția)