avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Declaratie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Declaratie

Buna seara. Am o nelamurire care sper sa o clarific in cele din urma cu ajutorul vostru.
Am fost abordat de o persoana pe un mijloc de transport de la care am primit un telefon. Acest telefon l-am primit de la acea persoana de buna voie dupa care i l-am dat inapoi.
In urmatoarea zi acea persoana m-a abordat iarasi si mi-a spus ca sa ii dau datele personale si ca sa le dea la politie pentru a ma chema sa dau declaratie cu cele intamplate pentu ca nu isi mai gaseste telefonul.
I-am spus ca nu i le dau si ca nu vreau sa dau nici o declaratie.
M-am mai intalnit cu aceasta persoana inca de 3-4 ori. In una din intalniri mi-a spus sa merg iarasi la politie iar eu i-am repetat iarasi acelasi lucru ca nu merg. S-a suparat si a inceput sa gesticuleze ca si cum nu i-ar fi convenit. Toate le-a spus pe un ton iritat.
Vreau sa va intreb pe voi cei care stiti ce anume imi recomandati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:12, 29 Februarie 2020
Daca ajungeti la politie veti fi audiat.
Nu am mai auzit de o astfel de situatie.
Este posibil ca omul sa aiba probleme.psihice.
In mod normal ar fi trebuit sa fiu chemat la politie ca sa dau declaratie ,nu?
In cazul in care refuz sa merg la politie ce se intampla?
In mod.normal nu va cheama politia.
Sau este o persoană cu probleme psihice sau a încercat cumva sa va înșele,santajeze dar probabil prima varianta e mai plauzibilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o parere ! Martor Martor Buna ziua , intampin o problema in care am nevoie de niste sfaturi . Incep direct cu povestea ca mai apoi sa va spun cele intamplate : Intr-o zi am plecat sa ... (vezi toată discuția)
Nedumerire vasiliu Dana vasiliu Dana Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in situatia urmatoare: Am gasit un telefon mobil pe malul unui rau pe la orele 20,30.Ulterior am aflat ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau santaj sabin cj sabin cj Rugaminte. Va multumim pentru sacrificiul de timp şi competenţa pusă în serviciul comunităţii. Tocmai de aceea îndrăznim să vă rugăm să ne daţi ... (vezi toată discuția)