avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturaș de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturaș de salariu

Bună seara
Verificând fluturașul de salariu am observat ca plata pe orele de weekend scrie : ore de weekend 10% și sub acesta este rubrica de ore sărbători legale 170%,menționez ca la rubrica de weekend am trecute 44 ore și la cealaltă 0 ore. Lucrez doua weekenduri pe luna către 11.5 pe sâmbătă și 10.5 duminica. Este normal? Dacă este necesar ca trimit o copie. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:22, 28 Februarie 2020
Aveti un spor de lucru in weekend de 10% din salariu, suma fixa, indiferent cate ore lucrati in acest regim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculator salariu LuceNera LuceNera Buna ziua, Am si eu niste fluturase de salariu pe vreo 3 ani pe care se specifica diverse informatii: ore lucrate, salariu pe ore lucrate, ore concediu de ... (vezi toată discuția)
Este legal sa lucrezi toate zilele de weekend intr-o luna yoooo yoooo Buna ziua, Vs rog sa ma ajutati cu 2 nelamuriri ? -> din punct de vedere legal este ok sa lucrezi toate weekendurile dintr-o luna in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 12/24 - calcul ore covi covi Buna ziua , Lucrez intr-o unitate spitaliceasca , programul este de 12/24 adica 7-19,19-7 cu liber 24 s.m.d ( nu avem liber 48h dupa tura de noapte ci, 24 ... (vezi toată discuția)