avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Buna ziua. Am fost angajata la o firma,iar la interviu directorii mi-au spus ca salariul fix ,netul este de 2500 ron. Fara sa imi spuna cat este trecut pe cartea de munca defapt. In momentul in care semnez contractul observ ca este trecut minimul pe economie... eu deja imi dadusem demisia de la fostul loc de munca...am trecut peste...foarte ingrijorata. Dupa care observ ca se fac opriri din salariu,daca uiti cartela pentru a intra in sediu,daca mergi un km cu masina de firma in timpul liber si multe altele,iar la salariu ma trezesc cu mai putin... am plecat de la ei pentru ca exploateaza foarte mult angajatul. In ultima zi s-au purtat foarte urat cu mine,iar acum teama mea este ca nu cumva sa ma trezesc la salariu cu cel de pe contract si nu cel comunicat de ei..ce as putea sa fac sa previn acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 29 Februarie 2020
Decat o actiune in instanta , probabil ... vedeti si aceste discutii:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motor defect ,agent vanzari,lichidare ! teduku199108 teduku199108 Buna ziua ,numele meu este Theodor și va rog dacă ma puteți ajuta in legătura cu o problema ,Sunt angajat la o firma pe postul de agent de vanzari .Mi ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca enacheflorinconstantin enacheflorinconstantin 1.In contractul individual de munca ,la ,,Drepturile salariatului\" este prevazut dreptul la protectie in caz de concediere (fara detalii).La ce se ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto x_x_x_nemesis x_x_x_nemesis Buna ziua, azi, m-am deplasat cu masina in alta localitate, aflata la o distanta de aproximativ 100 km, in vederea cumpararii unui bun de la o firma care ... (vezi toată discuția)