avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul individual de munca

1.In contractul individual de munca ,la ,,Drepturile salariatului" este prevazut dreptul la protectie in caz de concediere (fara detalii).La ce se refera?
2.Pe fluturasul de salariu sunt trecute toate elementele constitutive ,retinerile si deducerile.La final ,din salariul net rezultat ,am observat ca a fost retinuta contravaloarea tichetelor de masa acordate.Este legal?In ce baza?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 10 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Raspuns prima intrebare
www.avocatnet.ro/forum/discu...

2. C/v tichetelor de masa este suportata de catre angajator si nu de catre salariat.

Legea 165/2018
art. 8
(1) Costurile legate de emiterea biletelor de valoare pe suport hârtie și/sau pe suport electronic se suportă integral de angajatori.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa bogdan64 bogdan64 Buna ziua,numele meu este Bogdan daca nu deranjez am și eu o întrebare; Am lucrat la o firmă departe de orașul unde locuiesc,mi s a virat salariu pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,cu o întrebare îmi permit să vă deranjez . ca ... Alexandru9898 Alexandru9898 Bună ziua ,cu o întrebare îmi permit să vă deranjez . Ca și angajat,angajatorul are dreptul să rețină telefon mobil personal al angajaților în ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)