avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez autoturismul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez autoturismul?

Buna ziua, ma numesc CRISTEA Dorin si sunt din Bucuresti> Am vandut o masina acum 12 ani si i-am pierdut urma. Am facut un act de vanzare - cumparare de mana pe care nu-l mai am. Certificatul de inmatriculare si cartea de identitate le-am predat cumparatorului la vanzare. Prin urmare de 12 ani platesc impozit si nu mai detin nici un act al autoturismului sau vreo legatura cu acesta. Am rugamintea sa-mi spuneti ce posibilitate exista pentru a radia autoturismul.
Cu multumiri

Cel mai recent răspuns: dorcriss , utilizator 11:43, 10 Decembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc dar autoturismul A FOST instrainat........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism instrainat fara perfectarea actelor de vanzare-cumparare silviu_g silviu_g Buna ziua ! Am vandut acum multi ani un autoturism Dacia 1310 si am facut greseala de a-i inmana noului propietar si Cartea masinii si Talonul pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism exuser exuser Buna ziua, Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)