avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apa

Daca am contract individual cu compania de apa/ canal, nu am separare de apa ( apometru in afara locuintei), am cerere de iesire din asociatie ( aprobata) , vine lunar un lucrator autorizat al comp.de apa si citeste apometrele din casa in urma careia emite factura, mai platesc pierderile de apa la asociatie??
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:33, 3 Martie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interesanta situatie :)
Atat timp cat nu aveti "separare de apa" si deci nu aveti un contor de bransament dedicat, logica imi spune ca da, veti plati si parte din eventualele pierderi de apa, atat timp cat respectiva locuinta este utilizata si are consum.
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
amotida, utilizator
Atat timp cat beneficiati de utilitati in sistem centralizat prin instalatia comuna a condominiului,sunteti obligat sa achitati inclusiv supliment consum repartizat individual tuturor proprietarilor din condominiu
raspunsul este da. dvs nu sunteti separat de facto. cine a avut initiativa separarii in acest fel? e nastrusnica de-a dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderi apa lilicristina lilicristina societatile comerciale cu sediul la parterul blocurilor au contracte individuale cu furnizorul de apa rece chiar daca nu au bransament separat. pierderile ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli separare de masura 123321123 123321123 in urma separarii de masura apa rece(montare contor separat de scara) cheltuielile au fost repartizate in suma egala pe fiecare apartament.este corect? (vezi toată discuția)