avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita de varsta

Buna ziua.Sunt in medical,dupa o operatie urata.Mai imi pot lua ,comform legii,inca 2 luni de medical.Daca imi depun dosarul de pensie ,mai pot beneficia de medical ,pana la finalul celor 2 luni ?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 13:03, 4 Martie 2020
Nu. Când împliniți vârsta standard de pensionare, peste 2 luni sau ați împlinit-o? La data împlinirii vârstei de pensionare și a stagiului complet de cotizare, contractul de muncă vă încetează de drept.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
jurist2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vârsta minima si cotizatia realizata Natalbanat Natalbanat La vârsta de 62 de ani si 2 luni si cu cotizatia realizata de 23 de ani si 7 luni, un barbat poate iesi la pensie? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Condiile pensionarii anticipate la barbati ondina_onutz ondina_onutz Un barbat de 62 de ani ,cu o durata de cotizare de 19 ani se poate pensiona anticipat ? In cazul afirmativ, va beneficia de asistenta ( asigurare) medicala ... (vezi toată discuția)
Pensionare la 60 ani ? manea_laura manea_laura Buna ziua, Tatal meu vitreg a implinit 60 de ani in luna mai.Are in cartea de munca o vechime de 30 ani,dintre care 20 ani cu grupa a II-a.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)