Va multumesc .Si apoi unde trebuie depusa suma si conventia ?cum se procedeaza? Ma duc la notar o facem si apoi?Mi-e imi trebuie pentru ca eu am lucrat luna aprilie anul acesta dar nu mi-s-a facut contract am contract din mai si eu in aprilie anul viitor o sa nasc si vreau sa am si luna aprilie platita si am inteles ca pot face aceasta conventie civila. Ce fac cu ea dupa ce am facut-o la notar?Unde imi plateste angajatorul luna aprilie ca sa fie luata in considerare?
face angajatorul declaratii rectificative , plateste contributiile pentru luna respectiva , nu e necesar inregistrarea conventiei civile la notar , e suficient intre dvs si angajator semnaturi autorizate
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.