avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conventia civila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conventia civila

Va multumesc .Si apoi unde trebuie depusa suma si conventia ?cum se procedeaza? Ma duc la notar o facem si apoi?Mi-e imi trebuie pentru ca eu am lucrat luna aprilie anul acesta dar nu mi-s-a facut contract am contract din mai si eu in aprilie anul viitor o sa nasc si vreau sa am si luna aprilie platita si am inteles ca pot face aceasta conventie civila. Ce fac cu ea dupa ce am facut-o la notar?Unde imi plateste angajatorul luna aprilie ca sa fie luata in considerare?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 10:28, 10 Decembrie 2009
face angajatorul declaratii rectificative , plateste contributiile pentru luna respectiva , nu e necesar inregistrarea conventiei civile la notar , e suficient intre dvs si angajator semnaturi autorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gravida alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o intrebare care ma nelamureste.Sunt insarcinata in luna 5 si lucrez la o firma comerciala,eu lucrez aici din luna aprilie 2009 dar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit asociatie de proprietari caralin caralin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu 3 intrebari pe care le am: 1. asociatia de proprietari din care fac si eu parte, are venituri lunare din ... (vezi toată discuția)